Quantcast

In the past week, Matt Barnes allegedly punched a player during a game in San Francisco and Michael Beasley pushed a fan in the face. Could this be the start of the NBA Fight Club?

About Afternoon Delight: Every weekday at 3 PM Eastern time, Celticslife.com posts an original humorous creation for your delight. Check back tomorrow for more, or view past Afternoon Delight postings.

Danielle Hobeika 8/08/2011 03:00:00 PM Edit
_________________________________________________________________________
« Prev Post Next Post »

More Celtics News via Bleacher Report


More Celtics Life Features

Click here for Celtics videos.

Click here for Celtics wallpapers.

_______________________________________________________________________________________

comments powered by Disqus

10 Responses so far.

 1. tb727 says:

  Matt Barnes is one of the biggest bitches in the league. So fitting he ended up with lal.

 2. That's hilarious. I wouldn't want either of those guys on the Celtics.

 3. cfam word says:

  My thoughts exactly tb

 4. Jon L. says:

  The first rule of fight club.....

 5. Anonymous says:

  exact team for beasley "Dickman"

 6. do go noi that được nhiều tổ ấm dùng trong làm đẹp. Không chỉ có do go noi that phong khach là được dùng rộng rãi mà ngày ngay người ta còn chú ý đến do go noi that phong ngu , do go that nha bep để mang đến sự ấm áp. Nhưng cần phải có nhất vẫn là tầm giá của các tuyệt tác này cũng không còn quá đắt đỏ như trước nhờ sự có mặt trên thị trường của các loại gỗ công nghiệp đã tạo nên bước tiến kiên cường hơn trong ngành sẳn xuất đồ gỗ. do go noi that van phong cũng là được nhiều nhà sữa chữa đế ý đầu tư để tạo ra các tuyệt tác không những đa dạng về hình dáng và còn có bảng màu cũng quyến rũ không kém. ngay sát đó gia cong sat cũng chẳng phải kém cạnh khi mà nhà gia công đã cho thành lập một loạt sản phẩm sat my thuat , gia cong inox với vẻ sắc sảo riêng để người tiêu dùng vô tư lựa sắm khi sắm tậu bang hieu , logo , poster , gian hang hoi cho , cong chao su kien phải được thiết kế và làm đẹp sao cho hoàn hảo nhất và đạt được công dụng dùng cao trong su kien quang cao

Post a Comment